On-line communicatie vanuit een contentmarketing- strategie

Als contentmarketingbureau ontwikkelt Goed Werk communicatiestrategieën die doelstellingen uit een communicatieplan op resultaatgerichte wijze behalen.

De focus verschuift
Positionering, profilering en het bouwen aan sterke merkidentiteiten door een elkaar versterkende inzet van media en middelen uit de contentstrategie. Dat betreft voor een deel traditionele (offline) media. Steeds vaker verleggen wij het zwaartepunt van een dergelijke campagne naar online communicatie. Daarbij ontwikkelen wij social media campagnes en websites, zorgen voor de technische realisatie en de content, die uiteraard uitgaat van search engine optimalisation (SEO). In samenhang met offline middelen worden online media ingezet die steeds meer mogelijkheden bieden.

Individuele benadering
In tegenstelling tot traditionele instrumenten, maken online communicatieplatforms een directe, zelfs individuele benadering van personen mogelijk. Onze onlinestrategen en contentdevelopers weten haarfijn hoe de juiste mix van kanalen samen te stellen zodat een synergetische werking uitgaat van de inzet ervan. Een crossmediale approach die ervoor zorgt dat de juiste doelgroep(personen), op het juiste moment, met de juiste boodschap en via het meest geschikte kanaal bereikt wordt. De gewenste conversie, het opvolgen van de call to action, staat daarin centraal.

Voor meer informatie of een bureaupresentatie neemt u contact op met Ton Geers: 040 296 19 09.
Of stuur en bericht via onderstaand formulier.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com