STORYTELLING IS GEEN VERKOOPVERHAAL

Storytelling gaat niet over producten of diensten. Ook is het geen verkoopverhaal. Het geeft inhoud aan de intentie waarmee je als organisatie in de wereld staat, producten en diensten aanbiedt.

Als in gesprek met een vriend
Een kijkje in de keuken van de ziel van een bedrijf. Een persoonlijke kennismaking, zonder persoonlijk - tete a tete - kennis te maken. Inspirerend en oprecht zoals je ook familie en vrienden zou benaderen. En daarom heel herkenbaar en vooral ook sympathiek. Een bedrijf, organisatie of merk waar je graag een relatie mee aangaat!

Goed Werk. De corporatie story
Altijd onderweg en op reis. Op ontdekkingsreis naar het brilante idee en daarmee de begeerde nieuwe klant. Telkens weer opnieuw je waarde bewijzen. Ook al heb je dat al tientallen, zo niet honderden keren gedaan. Een reis die leidt langs verbijstering en verrassing. Van jezelf en je teamgenoten. Een stap vooruit, twee terug, want stellige overtuiging maakt vroeg of laat plaats voor heroverweging en zelfreflectie.

Twee onontbeerlijke basisingrediënten om boven jezelf uit te stijgen. Maar eens en vooral regeert de zekerheid, als in beton gegoten, dat het beste uiteindelijk naar de oppervlakte komt. Gecomprimeerde passie die ontlaadt en ontbrandt op het moment suprème. De Presentatie.

En dan het altijd - te - lange wachten. Ook al duurt het nog geen terugrit naar kantoor voor het pleit beslecht is. In ons voordeel? Daar is de euforie! Gekoeld en gekoesterd als champagne voor een bijzondere gelegenheid. Om te klinken op de volgende bestemming van de reis. Onze lotsbestemming.

En als die reis onverhoopt eens eerder stopt...

Een bekende uitspraak luidt: het gaat niet om het einddoel, maar om de reis zelf. Waar wij op dat moment niet echt een boodschap aan hebben.

Voor meer informatie of een bureaupresentatie neemt u contact op met Ton Geers: 040 296 19 09.
Of stuur en bericht via onderstaand formulier.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com