MEER DAN TWINTIG JAAR KENNIS EN ERVARING IN DE MEEST UITEENLOPENDE SECTOREN

Goed nadenken gaat vooraf aan de ontwikkeling van een positionering, een creatief concept en de strategie die de content laat leven bij de doelgroepen.

Externe adviseur en sparringpartner
Goed Werk adviseert uiteenlopende bedrijven in verschillende markten en sectoren als het gaat om strategie, positionering en branding, contentmarketing en interne communicatie. Grote en kleinere bedrijven op het gebied van onder andere zakelijk-financiële dienstverlening, de industrie, retail en leisure. Commercieel gedreven organisaties waar marketingcommunicatie al dan niet een integraal onderdeel is van de bedrijfsvoering. Daarom fungeren wij ook als sparringpartner die extra denkvermogen op het specialistische vakgebied communicatie inbrengt.

Externe communicatieafdeling
Meer dan twintig jaar kennis en ervaring garandeert dat wij op elk gewenst niveau adviseren: bij wijze van spreken als uw externe afdeling communicatie, maar evengoed ondersteunend aan de bestaande marketing afdeling. Wij ontwikkelen praktische communicatieplannen, gebaseerd op uw doelstellingen en vertalen deze in een onderscheidende positionering en profilering. Bouwen aan een merk of een reputatie, het verstevigen van uw marktpositie, een strategie om nieuwe markten en doelgroepen te benaderen of de ontwikkeling van een nieuwe corporate identity en de introductie daarvan. Deze en andere communicatietrajecten worden door een hecht en gedreven projectteam opgepakt en vormgegeven.

Alles begint met denkwerk
Hierbij geldt dat elke opdracht, van strategisch positioneringsvraagstuk tot en met een intern gerichte motivatiecampagne of de ontwikkeling van een nieuwe visuele identiteit begint met denkwerk. Na een grondige analyse van de organisatie, de markt en doelgroepen ontwikkelen wij een communicatieplan met daarin de strategie, positionering, het concept en de uitwerking van de media en middelen, volgens een doordachte contentstrategie. Een heel directe, praktisch ingestoken benadering die wij voor elke communicatievraag hanteren.

Voor meer informatie of een bureaupresentatie neemt u contact op met Ton Geers: 040 296 19 09.
Of stuur en bericht via onderstaand formulier.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com