Slide background

Slide background

Slide background

Visuele identiteit voor een inspirerende school

Voor Aloysius De Roosten ontwkkelde Goed Werk Communicatie een visuele identiteit die enerzijds het Dna oftewel de kernwaarden ‘inspiratie’, ‘hartverwarmend’ en ‘uitdagend’ maar ook ‘vertrouwd’ weerspiegen, maar ook de diversiteit en kleurrijkheid van de school tot uiting brengen

Centraal in de nieuwe huisstijl staat het hart, vertaald naar een schild dat een link legt met de traditie. Het beeldmerk is onderverdeeld met diverse kleurrijke structuren die de diversiteit in onderwijsaanbod en populatie verbeelden. Deze structuren zijn tevens onderdeel van de vrije beeldtaal die wordt toegepast in diverse on- en off-line middelen. De huisstijl heeft zoveel kracht en herkenbaarheid, dat er gekozen is voor een uiterst vrije positionering en verwerking van de beeldtaal. Goed Werk heeft als visie bij het ontwerpen van een visuele identiteit, dat een beeldtaal geen ‘harnas’ in de vorm van wetgeving van vooropgestelde stramienen voor positionering van de onderdelen kent. Een beeldtaal moet vrij van inpretatie zijn, je moet er naar hartelust mee kunnen spelen. Een huisstijl moet dynamisch, flexibel en duurzaam zijn. Het moet in de tijd en met nieuwe ontwikkelingen in techniek en media mee kunnen groeien. Zo ontstaat er een huisstijl waar ook in een toekomst, ook andere designers, bij het ontwikkelen van middelen, lenend uit de grote diversiteit van mogelijkheden, de beeldtaal naar hun hand kunnen zetten.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com