Slide background

Slide background

Slide background

Vastgoedcommunicatie die klopt

BL Huisvesting ontwikkeld in het centrum van de wijk De Donk te Boekel 12 vrijstaande en halfvrijstaande woningen in de stijl van de karakteristieke tuindorpen van de jaren 30. Het plan wordt gekenmerkt door een optimale ruimtelijke en groene kwaliteit.

 

De woningen sluiten niet alleen aan bij het dorpse karakter van Boekel, maar ook bij de vraag uit de markt. De woningen hebben een voornaam karakter en zorgen voor een echte upgrade van de wijk. Ze voldoen aan de typisch Boekelse, ambitieuze woonwensen.

Goed Werk werd al in een vroeg stadium bij het project betrokken. Samen met de ontwikkelaar kozen we voor de aanbesteding voor een gedegen strategie en ontwikkelden wij een concept dat in een bidboek werd gepresenteerd. We wonnen de aanbesteding die door de gemeente Boekel werd uitgeschreven.

Voor het project ontwikkelde Goed Werk een creatief positioneringsconcept en een op verkoop gericht communicatietraject waarbij de woonwensen betreffende duurzaamheid en architectuur, van de inwoners van Boekel centraal staan. Een verkoopbrochure geeft niet alleen informatie over het project maar laat uitvoerig zien wat het dorpsleven in Boekel karakteriseert. Hetgeen dat Boekel aantrekkelijk maakt. Naast de traditionele advertentie in de lokale bladen is gekozen voor een social media traject dat naar de website verwijst.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com