Slide background

Slide background

Slide background

ALLEEN AL DE NAAM POSITIONEERT

Markante architectuur, een prachtige bosrijke woonomgeving en optimale keuzevrijheid. Het project La Dolce Villa in Boekel biedt alle ingrediënten om een krachtig merk te bouwen.

De merkbeleving en identiteit van dit project is in wezen al besloten in de naam: La Dolce Villa. Daarmee bewijst Goed Werk dat een sterk lifestyleconcept, ondersteund door een stijlvolle, chique beeldtaal tot de verbeelding spreekt. Een merk met werkelijke inhoud dat potentiele kopers aanspreekt op basis van luxe, een rijk gevoel en een zekere

exclusiviteit. Al tijdens de start van de verkoop is meer dan de helft van de beschikbare woningen in optie genomen. La Dolce Villa III is inmiddels het derde vastgoedproject dat BL Huisvesting aan het buitengebied van Gemert realiseert. Eerder is daar onder andere het villapark La Dolce Villa I succesvol in de markt gezet. Goed Werk ontwikkelde ook voor La Dolce Villa III de communicatieve verkoopstrategie. Dit project bestaat uit hafvrijstaande en vrijstaande villa’s die toekomstige bewoners tot in het kleinste detail zelf kunnen samenstellen. Op basis van het zelfde ontwikkelingsconcept is La Dolce Villa ook vertaald naar een nieuwe woon- en leefomgeving in Boekel. Onder dezelfde naam, maar toch met een net andere visuele invulling die daar de lifestyle typeert.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com