STICHTING MAASDUINEN EEN ZORGINSTELLING DIE HAAR POSITIE IN DE MARKT CLAIMT

Stichting Maasduinen is een eigentijdse organisatie die zich richt op de zorg voor ouderen op een zestal zorglocaties in de regio Waalwijk, Loon op Zand en Rijen.

Naast zorg voor senioren biedt Stichting Maasduinen tevens zorg thuis. Goed Werk heeft een corporate communicatievisie ontwikkeld, die deze zorgorganisatie nog krachtiger positioneert en profileert. Zeker gezien de herstructurering van de (senioren)zorg is het voor organisaties als Maasduinen van vitaal belang om de positie in de markt te behouden en te versterken. Die positie is geclaimd op basis van een nieuwe corporate identity die uitgaat van de kernwaarden respect, waardigheid en sympathie in combinatie met een zekere trots. Dit is vertaald naar een gestileerde, kleurrijke pauw als symbool voor waardigheid, trots en respect. Daarbij is een corporate slogan ontwikkeld: Met alle liefde en plezier, die thematisch wordt ingezet als basis voor de corporate communicatie, zowel intern als extern: het ‘Maasduinen gevoel’.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com