Slide background

STICHTING MAASDUINEN EEN IDENTITEIT OM TROTS OP TE ZIJN

Stichting Maasduinen is een eigentijdse organisatie die zich richt op de zorg voor ouderen op een zestal zorglocaties in de regio Waalwijk, Loon op Zand en Rijen. Daarnaast biedt Stichting Maasduinen tevens zorg thuis.

De visuele identiteit die wij voor Maasduinen hebben ontwikkeld, heeft zijn basis in de kernwaarden respect, waardigheid en sympathie in combinatie met een zekere trots. Dit is vertaald in een beeldtaal die uitgaat van een gestileerde, kleurrijke pauw als symbool voor waardigheid, trots en respect. Vanuit deze basisvorm is de beeldtaal verder uitgewerkt: de cirkels waaruit de pauw is opgebouwd zijn steeds verder geabstraheerd en kennen een vrije toepassing. Dit maakt de beeldtaal bovendien organisch en schept het vermogen om mee te groeien met de ontwikkeling van de organisatie. Het heeft geleid tot een beeldtaal met eindeloos veel mogelijkheden, met behoud van samenhang en visuele herkenbaarheid van Maasduinen. Kleurgebruik heeft hierbij tevens een instrumentele functie: elke locatie (en service) van Maasduinen heeft een eigen kleur en daarmee een eigen visuele identiteit binnen het eigentijdse vormgevingsconcept.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com