Slide background

Slide background

Slide background

Smartpark Gemert. De positionering van een slim bedrijventerrein

Vol trots zijn we. Op de strategie, het concept, de naam, het resultaat. En misschien wel het meest op het landmark, de SmartTree, dat het nieuwste bedrijventerrein van Zuid-Oost Brabant te Gemert siert.

Twee jaar geleden wonnen wij een bureacompetitie tusen vier bureaus met als opdracht de positionering van een nieuw te ontwikkelen bedrijventerein in de gemeente Gemert-Bakel. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan de ontwikkeling van de strategie, het positionrings- en communicatieplan de visuele identiteit en diverse communicatiemiddelen. Op 14 juli 2016 was de starthandeling van Smartpark Gemert. Wethouders Mianda de Ruiter en Roël Hoppezak onthulden het landmark de SmartTree.

Smartpark Gemert is een bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling van circa twintig hectare in Gemert. Slim, toekomstgericht, duurzaam en voorzien van alle faciliteiten en services die u wenst om uw bedrijf succesvol te ontwikkelen. Midden in Brainport en grenzend aan de Agrifood Capital regio Noordoost-Brabant. In een gemeente met een doordachte en succesvolle economische agenda die aansluit bij de ‘Economische agenda de Peel 2016-2020’. In een groene omgeving, in een dorp van formaat, met alle voorzieningen in de buurt. Waar het ook nog eens erg prettig wonen en leven is.

Hightech, mobility, health, design, agrifood: de marktleiders in deze sectoren bevinden zich allemaal in clusters in een cirkel rondom Smartpark Gemert, op slechts een klein halfuur rijden! Vanuit Smartpark Gemert kunt u als toeleverancier, of als afnemer, dus letterlijk alle kanten op. Ook als u wilt groeien, want Smartpark Gemert is flexibel en biedt ruimte aan grote en kleine bedrijven én maakt het heel eenvoudig om bedrijfsoppervlakte in de toekomst uit te breiden. Smartpark Gemert geeft op creatieve, innovatieve en themagerichte wijze inhoud aan de invulling van deze slimme locatie. Zo is Agri Green Boulevard het kloppend hart van Smartpark Gemert en heeft Business Center Gemert alles in huis voor goed ondernemerschap en het leggen van verbindingen tussen alle ondernemers op Smartpark Gemert. Smartpark Gemert verwelkomt dan ook bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren en branches die kansen willen benutten in de maakindustrie.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com