Slide background

Slide background

Slide background

EEN POSITIONERING OP BASIS VAN SUCCES

Een financieel dienstverlener is een adviseur bij uitstek. Dat advies moet mede leiden tot een succesvolle bedrijfsvoering. Goed Werk heeft voor Dinkelberg en Kuipers, accountants en adviseurs dit uitgangspunt genomen voor de positionering van dit regionaal opererende kantoor.

De positionering van Dinkelberg en Kuipers zet het kantoor in de markt als een eigentijdse en pro-actieve financieel dienstverlener die op basis van een persoonlijke en betrokken benadering haar cliënten adviseert. Centraal in de positionering staat de claim: Wij adviseren u veel succes! Een statement dat een duidelijke belofte inhoudt en daarmee alles zegt over het resultaat van de dienstverlening van Dinkelberg en Kuipers. Die belofte wordt verwoord door clienten van Dinkelberg en Kuipers. MKB-ondernemers die hun ervaring met het kantoor delen in diverse media en middelen. Op de website zijn deze als blogs gepubliceerd in samenhang met advertenties die in lokale bladen worden geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor een sterke crossmediale communicatiekracht, ook blijkt de herkenbaarheid van lokale ondernemers in hun regio sterk profilerend te werken. Uiteraard is deze benadering een bewuste strategische keuze, waaraan clienten enthousiast hun medewerking verlenen. Sterker nog, zij melden zich spontaan aan om hun succesverhaal te kunnen doen.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com