Slide background

Slide background

EEN POSITIONERING DIE EEN PROJECT MAAKT

Iedereen geeft een andere invulling aan de woning van zijn of haar dromen. Precies dat heft Goed Werk als uitgangspunt genomen voor de positionering van 'Droom'.

Woondromen en woonwensen van heel verschillende mensen in heel verschillende levensfasen vertalen de woonbeleving die de woningen in het project Droom inhoud geven. Deze bewuste strategische keuze om heel verschillende woonbelevingen conceptuele invalshoek te nemen, is voor een belangrijk deel ingegeven door het feit dat het gevarieerde woningaanbod van Droom zich op verschillende locaties in Gemert bevindt. Hierdoor is bijvoorbeeld architectuur, een specifieke doelgroeptypering of de directe omgeving minder geschikt als conceptdrager. Voor de uitwerking van het lifestyleconcept is een heel typerende, eigen beeldtaal in vorm, tekst, fotografie en lay-out gekozen, waardoor - ondanks dat het project in de opzet weinig samenhang kent - toch een heel herkenbare, onderscheidende en eigen positionering tot stand is gekomen.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com