Slide background

Slide background

Slide background

POSITIONERING VAN EEN INTERNATIONAL

Anticimex is een internationale dienstverlener op het gebied van plaagdierbestrijding en hygiëneservices. In Nederland heeft het bedrijf vooralsnog niet de status die het wenst.

Aan Goed Werk de opdracht om Anticimex in de Nederlandse markt te positioneren. Wereldwijd werken meer dan 3000 medewerkers die wereldwijd zo’n 2,2 miljoen klanten bedienen in onder andere de horeca, foodservice, facilitair management, agrarische sector en particuliere markt. Het van oorsprong Zweedse bedrijf vertegenwoordigt in haar vakgebied dan ook een schat aan expertise en ervaring. Deze componenten liggen aan de basis van de positionering, waarin deze kennis is vertaald naar unieke serviceproducten die branchegewijs in de markt zijn gezet. Een voorbeeld daarvan is de aanpak van bedwantsen, die de Nederlandse gastvrijheidsbranche jaarlijks voor grote problemen stelt. Hotels en andere verblijfsaccommodaties ondervinden grote schade als gevolg van deze plaagdieren die veelal door overnachtende gasten ongemerkt worden meegebracht. Goed Werk ontwikkelde een concept voor de benadering van de professionele markt waarmee Anticimex zich nadrukkelijk in deze branche als probleemoplosser profileert als het gaat om de aanpak van plaagdieren. Dit, naast onder andere een complete lijn leaflets waarmee Anticimex haar producten en diensten in de markt positioneert.

 

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com