Slide background

Slide background

Slide background

DE POSITIONERING VAN EEN HORECAFORMULE

Een nieuwe horecaformule introduceren is een communicatieve uitdaging. Van meet af aan dient immers het concept aan te slaan en traffic te genereren. Er moet direct een merk staan!

Een bijzonder positioneringsvraagstuk: ontwikkel een formule voor een ijssalon. Naam, identiteit, styling en formule zijn door Goed Werk in dit vraagstuk beantwoord. Met als uitgangspunt dat de exclusieve ijssalon zich wil profileren met het bieden van ambachtelijk kwaliteitsijs en de daaraan gekoppelde beleving, hebben wij een naam, claim en complete styling voor deze horecaonderneming ontwikkeld. De naam luidt toepasselijk 'Frozen', een ijssalon waar ijs eten een beleving is. De sfeer heeft misschien nog wel het meeste weg van een chique grand-café. Een stijlvolle gelegenheid die in een ontspannen ambiance jong en oud als vanzelf uitnodigt om lekker te genieten van ambachtelijk kwaliteitsijs. Deze allure vraagt om een identiteit die beantwoordt aan de ambities van de salon en de verwachtingen van de gasten. Naast de ontwikkeling van de naam Frozen en claim ‘For your Ice only’, tekende Goed Werk voor de gedistingeerde beeldtaal. Een fraaie, klassieke, maar toch eigentijdse identiteit die Frozen op het juiste niveau profileert. Letterlijk onderkoeld, maar daardoor juist heel krachtig is hiermee de basis gelegd voor een sterke merkbeleving.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com