Slide background

Slide background

ONTDEK HOE LEUK HET IS OM SLIM TE ZIJN

Het concept dat Goed Werk Communicatie voor het Lorentz Casimir Lyceum heeft ontwikkelt brengt twee belangrijke meerwaarden van de school in de juiste balans: hoge onderwijskwaliteit in een attractieve onderwijsomgeving.

Kern van het concept wordt verwoord door de positionerende claim: ‘Ontdek hoe leuk het is om slim te zijn’. Deze claim bevestigt (met name ook richting ouders) dat het Lorentz Casimir Lyceum niet alleen een heel goede school is, maar ook dat het een heel leuke school is. Deze positionering is de basis voor alle wervingsactiviteiten richting nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2013 - 2014. Het concept is onder andere vertaald naar posters, een informatiekrant en een speciale website voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders.   

Multimediale campagne
Direct na de Kerstvakantie ontvingen zo’n 100 basisscholen in Eindhoven en de regio een wervingspakket. Dit bestond uit een brief met toelichting, kleurrijke posters en een aantal informatiekranten. Daarnaast is in de regio een outdoorcampagne gevoerd. In Son en Breugel zijn de campagneposters in het straatbeeld geplaatst. In Eindhoven is een mupicampagne gestart met een tekstuele vertaling van het concept. De campagne richt zich in deze fase op bezoek aan de open dag en verwijst naar website voor uitgebreide informatie voor toekomstige leerlingen: www.weesslimkiesleuk.nl. De volgende stap in het communicatietraject is het uitrollen van een campagne via social media als twitter en facebook.

Uitverkiezing leukste school van Nederland
Het Lorentz Casimir Lyceum is door het landelijke jongerenradiostation Slam!FM genomineerd voor de titel: Leukste School van Nederland. Maandag 31 januari 2013 kwamen de populaire DJ’s van het station om 12.00 uur voor een zogenaamde check-out. Aan de hand van een aantal opdrachten wordt dan de score bepaald die meetelt voor de felbegeerde titel. Om dat spannende moment extra speciaal te maken, waren alle leerlingen speciaal voor deze gelegenheid in het wit gekleed met een speciaal T-Shirt met de opdruk: Ik ben leuk! (en slim).

 

Kijk op www.weesslimkiesleuk.nl

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com