Slide background

Slide background

Slide background

OMGEVINGS- COMMUNICATIE IN HET BUITENGEBIED

Dit omgevingscommunicatietraject heeft als doel de plattelandsontwikkeling onder de noemer 'De Blauwe Schop' in de gemeente Deurne te profileren.

Plattelandsontwikkeling bestaat uit tal van projecten in de regio op het gebied van onder andere wonen, werken, leefbaarheid, landbouw, toerisme en de natuur. Veel projecten die door plattelandsontwikkeling gestimuleerd worden zijn niet of nauwelijks zichtbaar. Goed Werk heeft een campagne ontwikkeld die deze projecten letterlijk in de omgeving zichtbaar maakt. Omgevingscommunicatie pur sang! Met als thema 'De blauwe schop levert wat op' is een multimediale communicatietraject ingezet die de resultaten van de plattelandsontwikkeling bij inwoners en bezoekers van het gebied in beeld brengt. Hiertoe is onder andere een 'echte' levensgrote blauwe schop geplant bij zogenaamde 'etalageprojecten'. Dit zijn projecten uit de plattelandsontwikkeling die van grote profilerende waarde zijn en daarom de aandacht van het publiek verdienen. Het traject is daarnaast ondersteund door informatiefolders, een campagne in de lokale media waarbij deze etalageprojecten in de vorm van advertorials in combinatie met advertenties zijn uitgelicht.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com