Slide background

Slide background

OMGEVINGS- COMMUNICATIE VOOR HERINRICHTING CENTRUM

De gemeente Veldhoven heeft enige jaren geleden een traject ingezet dat het centrum een impuls geeft. Dit betreft een herinrichting en vernieuwing van de openbare ruimte en onder andere de realisatie van appartementen, kantoren en winkelfaciliteiten.

Een dergelijk intensief en ingrijpend traject raakt alle inwoners en bezoekers van het centrum en vraagt daarom om een even intensief traject van omgevingscommunicatie. Goed Werk heeft hiervoor een strategie ontwikkeld die uitgaat van informeren, betrekken en daardoor draagvlak en begrip verkrijgen voor het meerjarige traject. Voor een deel bestaat de communicatie tevens uit de profilering van het nieuwe centrum: wat krijgen inwoners terug voor het oude centrum? Daarnaast zal het nieuwe centrum ook een aanzuigende werking voor de regio moeten hebben: hoe zet je als gemeente dit nieuwe centrum in als instrument om meer bezoekers naar Veldhoven te halen? Goed Werk heeft hiervoor een visie en een concept ontwikkeld die de komende jaren gefaseerd ingezet gaan worden.

 

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com