Slide background

Slide background

Slide background

LEKKER BIJZONDER COMMUNICEREN

Veel tam-tam door een bijzondere percussiegroep samen met de aanwezigen luidde de opening in van Brasserie Lekker Bijzonder.

Een spectaculaire gebeurtenis die de officiële start van deze bijzondere horecagelegenheid oorverdovend markeerde. Naast het openingsevenement zelf, heeft Goed Werk Communicatie het complete communicatietraject voor Lekker Bijzonder verzorgd. Van de naam en de bijbehorende huisstijl, tot de website, gevelbelettering, het ontwerp van de disposables en de bedrijfskleding. Ook de introductie middels persberichten, advertenties en de personeelswerving is door Goed Werk ontwikkeld en uitgevoerd. Lekker Bijzonder is een initiatief van Ilse Nagtzaam. Samen met een professioneel team en ondersteund door medewerkers met een verstandelijke beperking biedt zij als eerste in Gemert een horecagelegenheid met deze extra dimensie. In de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf doen haar medewerkers ervaring op die zij anders niet of veel minder makkelijk vinden. Ilse Nagtzaam neemt deze stap op basis van haar eigen ervaring en achtergrond binnen het speciaal onderwijs en de horeca. Met name deze kennis stelt haar in staat om mensen met een verstandelijke beperking de begeleiding te bieden die ze nodig hebben.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com