Slide background

Slide background

COMMUNICATIE BRENGT JONGEREN IN BEWEGING

De gemeente Eindhoven heeft als speerpunt in haar beleid het bevorderen van gezondheid door een actieve levensstijl van jongeren. Sport speelt hierin een belangrijke rol.

 

Met name ook kinderen in achterstandswijken blijken veel minder vaak deel te nemen aan sportactiviteiten. Deels omdat gewoonweg het geld ontbreekt, maar ook omdat vanuit hun achtergrond het lidmaatschap van een sportvereniging geen vanzelfsprekendheid is. Sportformule is de gemeente Eindhoven in het leven geroepen om in elk stadsdeel actieve deelname aan sport te bevorderen. Hiertoe organiseert Sportformule na schooltijd op basisscholen en in bepaalde wijken activiteiten waaraan kinderen kunnen deelnemen. Een professionele organisatie die met deze benadering kinderen letterlijk in beweging brengt. Goed Werk heeft Sportformule strategisch geadviseerd als het gaat om de profilering van haar activiteiten op basisscholen en in de wijken. Op basis van het thema ‘Doe je mee’ is Sportformule dicht bij de jeugdige doelgroep gebracht. Onder andere een Sportformulekrant en een website informeren kinderen (en hun ouders) over het activiteitenaanbod, waarmee eventuele drempels om niet deel te nemen zijn weggenomen. Ook het gezicht van Sportformule, Superfrog (een mascotte in de vorm van een sportieve kikker) maakt sport voor jonge kinderen nog toegankelijker.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com