Slide background

Slide background

Slide background

HOE KRIJG JE EEN GEMEENSCHAP IN VERVOERING?

Op 17 september 2014 vierde Son en Breugel dat het 70 jaar geleden is bevrijd. Een gelegenheid die vraagt om een feest waar het hele dorp bij betrokken wordt.

Niet alleen op 17 september, maar een week lang heeft Son en Breugel een feest van bezinning, maar vooral ook van dankbaarheid en vreugde gevierd. Een feest om nooit te vergeten, net als de bevrijding zelf. Goed Werk Communicatie kreeg van de gemeente Son en Breugel de opdracht om alle inwoners deelgenoot van de activiteiten te maken. Het the¬ma van deze campagne luidt heel toepasselijk ‘Remember September’, een noemer die Goed Werk al enige jaren geleden voor de bevrijdingsfeesten ontwikkelde. Beeldtaal voor de campagne is de Nederlandse vlag als zakdoek met een symbolische knoop ‘om nooit te vergeten’ wat er zich 70 jaar geleden afspeelde. Om de campagne die is uitgerold, kon niemand in het dorp heen: onder andere straatposters, advertenties, thema-bijlages in lokale media zorgden ervoor dat de bevrijdingsactiviteiten door jong en oud druk zijn bezocht.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com