Slide background

Slide background

CONTENTMARKETING VERSTERKT DE POSITIE VAN EEN SCHOOL

Voor Aloysius De Roosten heeft Goed Werk een intensief contentmarketingtraject ontwikkeld, onder andere om de nieuwe huisstijl en het verrijkte onderwijsconcept in de lokale mark te positioneren.

 

De eerste fase van dat traject liep vooruit op de uiteindelijke lancering van de huisstijl en het onderwijsconcept. Tijdens de open dag in januari is middels een inspirerende projectie op drie doeken parallel aan elkaar aan bezoekers een tipje van de sluier opgelicht. Na deze voorintroductie zijn de huisstijl en de nieuwe website ontwikkeld, zodat op 2 april deze op spectaculaire wijze onthuld konden worden. Om regie op de communicatie en dus het juiste verhaal in de media te krijgen zijn de pers en de lokale media vooraf intensief benaderd met persberichten en een uitnodiging om de actie bij te wonen. Op de dag van de onthulling zelf zijn alle relevante doelgroepen (basisscholen, ouders en stakeholders) benaderd met een brief en een schoolkrant waarin de achtergronden van de onderwijsverbeteringen worden toegelicht. Dit samenhangende traject heeft geresulteerd in grote aandacht op lokale televisie en in lokale media waaronder het Eindhovens Dagblad. Bovendien heeft het geleid tot draagvlak bij ouders en basisscholen, die overigens spontaan hun waardering hebben getoond voor deze benadering en de uitwerking van de nieuwe huisstijl. De nieuwe website is inmiddels een spil in het communicatietraject, aangevuld door publicaties via onder andere facebook. Via dezelfde kanalen, versterkt met perspublicaties, aandacht in landelijke onderwijsvakbladen en een uitnodigingstraject wordt het seminar van Aloysius De Roosten gecommuniceerd dat geheel is gewijd aan het verrijkte onderwijsconcept.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com