Slide background

HEEL SON EN BREUGEL OPENT A50

Een veelbesproken onderwerp in Son en Breugel: de komst van de A50. Volgens sommigen nadelig voor de woonomgeving, volgens velen noodzakelijk. Hoe dan ook, de toenmalige onhoudbare verkeerssituatie in de kern van Son en Breugel werd met de komst van de A50 voor een belangrijk deel opgelost.

Reden voor een feest. En wat voor een feest. Aan Goed Werk is gevraagd om een communicatie-actie te ontwikkelen om de opening van de A50 op memorabele wijze te vieren. Onder andere middels een huis-aan-huis-mailing en advertenties in de lokale media werden de inwoners opgeroepen om als dorpsgemeenschap de A50 feestelijk te openen. Aanvankelijk was gerekend op een opkomst van enkele honderden inwoners, die elk symbolisch met een blauwe schaar linten over de A50 mochten doorknippen. Zelfs de - van tevoren teveel geachte - 3000 scharen waren niet voldoende. Meer dan 6000 bezoekers hebben die dag 'hun' A50 geopend. Of: hoe communicatie een dorp massaal kan mobiliseren! De blauwe schaar is inmiddels een collectors item, die veel huishoudens, inclusief keycord in hun keukenla koesteren.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com