Slide background

Slide background

Slide background

CJG MAASLAND COMMUNICEERT INTERACTIEF

Voor het Centrum Jeugd en Gezin Maasland in samenwerking met de gemeente Oss heeft Goed Werk een campagne voor de nieuwe website www.wizper.nl ontwikkeld. Deze website richt zich op jongeren van 12 tot 23 jaar en biedt informatie over sociaal maatschappelijke onderwerpen.

Tevens kunnen jongeren hun persoonlijke vragen op dit gebied anoniem stellen aan de deskundigen van het Centrum Jeugd en Gezin. Op www.wizper.nl komen onderwerpen aan bod zoals familie, lichaam, seksualiteit, geweld, gevoel, school, werk en geld. Om de lancering van de website kracht bij te zetten, is een campagne ontwikkeld. Deze campagne verwijst naar de website en is vertaald in diverse media en middelen. Zo krijgen alle jongeren uit de doelgroep een informatiekrant thuis toegestuurd. Ook wordt de website middels posters op straat en bijvoorbeeld op scholen onder de aandacht gebracht. Op de regionale zender DTV zijn twee weken lang spotjes te zien zijn. Een promotieteam was daarnaast op verschillende locaties aanwezig met een wizper-zuil. Dit is een zuil waar jongeren hun persoonlijke wizper-boodschap kunnen inspreken. Deze boodschappen worden opgenomen en worden vervolgens via het internet getoond. Ook vanuit de gemeente werd de campagne ondersteund. Wethouder Chris Ermers van de gemeente Oss verzorgde een gastles op ROC De Leijgraaf in Oss waarin wizper en de problematiek die daarmee samenhangt, wordt uitgelegd.

 

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com