INTRODUCTIE VAN HET CENTRUM VOOR JEUGD EN GEZIN BEST: BESTE BETSY!

‘Opgroeien, dat doen we in Best samen’. Zo luidt het thema van het Centrum Jeugd en Gezin in Best. Maar hoe geef je zo’n centrum een gezicht en de juiste inhoud? Op een wijze dat iedereen in Best in een keer weet wie Beste Betsy is, waar zij voor staat en waar zij te vinden is?

Goed Werk heeft een communicatiestrategie ontwikkelt die het CJG in Best in een keer bij alle inwoners van de gemeente Best introduceerde. Vertrekpunt was het karakter Beste Betsy als symbool voor elke organisatie die verbonden is aan het Centrum Jeugd en Gezin: de organisatie voor kinderen en ouders met vragen over opgroeien. Ook de hele campagne in aanloop naar de Beste Betsy Dag en de organisatie van deze dag was in handen van Goed Werk. Posters langs de wegen en op scholen, een bloemenactie voor de bezoekers van het consultatiebureau en kinderopvang, een wensactie voor de basisschool en een sms-actie voor de leerlingen van het Heerbeeck College. Niets werd aan het toeval overgelaten om Beste Betsy een niet te missen introductie te geven. Op de dag zelf kregen honderden scholieren workshops streetdance, met als hoogtepunt een afsluitende show op het Raadhuisplein. Daar liet Glam-R zien hoe spectaculaire streetdance kan zijn en trad Ralf Mackenbach (winnaar van het Eurovisie Songfestival voor kinderen) op. Samen met de burgemeester van Best reikte hij ook nog eens de prijzen uit van de verschillende acties in het teken van Beste Betsy.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com