Voor wie wij werken

Goed Werk Communicatie heeft zich gespecialiseerd in strategische marketing- communicatie binnen diverse sectoren en marktgebieden. En of we nu voor een kleine onderneming werken of voor een grote overheidsinstelling, voor een commerciële organisatie of een non-profit organisatie: we leveren goed werk.

Profit
Goed Werk adviseert uiteenlopende bedrijven in verschillende markten en sectoren als het gaat om strategie, positionering en branding, contentmarketing en interne communicatie. Grote en kleinere bedrijven op het gebied van onder andere zakelijke en financiële dienstverlening, de industrie, retail en leisure. We fungeren graag als sparringpartner die extra denkvermogen op het specialistische vakgebied communicatie inbrengt.

Publieke sector (overheid, semioverheid, onderwijs, zorg en welzijn, woningcorporaties)
In geen ander domein wordt alles wat gecommuniceerd wordt zo uitvergroot als in de publieke sector. De publieke sector kiest dan ook voor Goed Werk vanwege de zorgvuldigheid, openheid en effectiviteit van de communicatiemiddelen die we ontwikkelen. Niet alleen in beleidscommunicatie, ook in positionering, corporate communicatie, gebieds- of omgevings- communicatie en niet te vergeten: (burger)participatie.

Vastgoed
Goed Werk ontwikkelt voor diverse bedrijven vastgoedcommunicatie, gebieds- en omgevingscommunicatie en verkoopcommunicatie. Dat gaat verder dan een creatief concept en een vertaling naar media en middelen. We starten met de juiste positionering en zoeken naar de kansen en naar de rationele en vooral emotionele waarden voor de doelgroep. Met onze adviezen en de in te zetten communicatiemiddelen creëren we niet alleen belangstelling, maar ook draagvlak. We doen dit voor projectontwikkelaars, gemeenten, provinciale organisaties en woningcorporaties.

Voor meer informatie of een bureaupresentatie neemt u contact op met Ton Geers: 040 296 19 09.
Of stuur en bericht via onderstaand formulier.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com