Wat wij doen

Goed Werk begint bij deskresearch en een strategische analyse, waarbij we niet alleen kijken naar uw organisatie en uw communicatievraag, maar ook naar uw concurrenten, de markt, de probleemstelling. En vooral naar de manier waarop we uw organisatie, uw dienst of uw product het beste kunnen positioneren. Zo komen we tot plannen die voortkomen uit het DNA van uw organisatie. Een stevige basis als vertrekpunt om te komen tot een creatieve vertaling en een praktisch uitvoerbaar en echt toepasbaar plan.

Positionering & branding
Positioneren en branden is een wezenlijk onderdeel van elke communicatieopdracht die wij invullen op basis van denkkracht en creativiteit. Het gaat daarbij om het treffen van de essentie, de ziel van de organisatie en een uitstraling die onderscheidend is in de markt, die het hart van de doelgroep raakt.

Corporate communicatie
Op basis daarvan werken wij voor u aan een krachtige visuele identiteit en marktbenadering: corporate communicatie, zowel voor uw doelgroep als voor uw interne organisatie.

Design
De ontwikkeling van een visuele identiteit, ofwel huisstijl, is volgens ons een van de meest fascinerende ontwerpdisciplines. Logo, huisstijl en beeldtaal ontwerpen we vanuit een creatieve benadering. Toch zien we creativiteit als middel, niet als doel. Creativiteit dient de boodschap, zet mensen in beweging, motiveert en enthousiasmeert.

Conceptontwikkeling
De meeste communicatievraagstukken beantwoorden we aan de hand van creatieve conceptontwikkeling: vanuit de strategische positionering ontwikkelen we onderscheidende concepten om de boodschap van organisaties, producten en diensten op krachtige wijze te vertalen naar de inzet van media en middelen, zowel online als ofline. Concepten die bewegen, raken en verleiden.

Contentmarketing
Een concept brengen we bij Goed Werk tot leven in onze contentmarketing: de vertaling naar doelgerichte media en middelen, op het juiste tijdstip, volgens de juiste frequentie en via het juiste kanaal voor de beoogde doelgroep.

Online communicatie
Online media en ofline middelen kunnen elkaar versterken als ze op doordachte wijze wor- den ingezet. We ontwikkelen social mediacampagnes en websites, zorgen voor de technische realisatie en de content, die uiteraard uitgaat van search engine optimalisation (SEO).

Voor meer informatie of een bureaupresentatie neemt u contact op met Ton Geers: 040 296 19 09.
Of stuur en bericht via onderstaand formulier.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com