CREATIVITEIT EN OORSPRONKELIJKHEID GEDREVEN DOOR ANALYTISCH VERMOGEN

Een goed concept beweegt, raakt en verleidt. De basis van een integrale communicatiebenadering, offline en online.

Concept volgt strategie
Net als positionering en branding zijn conceptontwikkeling en creatie kerndisciplines binnen Goed Werk Communicatie. Onze creatieven en conceptontwikkelaars ontwikkelen vanuit de strategische positionering onderscheidende concepten die de boodschap van organisaties, producten en diensten op krachtige wijze vertalen, zowel online als offline. Oorspronkelijke en daarmee creatieve concepten die het fundament zijn van een integrale benadering van communicatie en content marketing en die inhoud geven aan de inzet van media en middelen. En ook hierbij geldt dat denkwerk aan de basis ligt van elke opdracht, ongeacht grootte of tijdsduur.

Sterk empathisch vermogen
Conceptontwikkeling doet een beroep op het sterke empathisch vermogen van onze creatieve denkers. Een goed ontwikkeld inlevingsvermogen in opdrachtgevers, de markt en de doelgroepen is hierbij vanzelfsprekend een noodzaak, evenals een aangeboren nieuwsgierigheid en interesse in de maatschappij en de zaken die daarin spelen.

Brede algemene ontwikkeling
Communicatie en dan met name concepten die communicatie vorm en inhoud geven zijn immers een spiegel van de maatschappij. Hoe benader je een doelgroep, met welke tone of voice en welke beeldtaal hoort daarbij? Zonder midden in die maatschappij te staan is het ontwikkelen van een concept dat erop gericht is om mensen te raken en te bewegen onmogelijk. Breed gevoede kennis op het gebied van politiek, kunst en cultuur, geschiedenis, design en bijvoorbeeld ook mode en architectuur zijn onontbeerlijk. De brede algemene ontwikkeling van onze conceptontwikkelaars in combinatie met hun talent en ervaring resulteert dan ook in creatieve concepten die de boodschap via een zorgvuldig gekozen strategische inzet van media en middelen op krachtige wijze vertalen.

Voor meer informatie of een bureaupresentatie neemt u contact op met Ton Geers: 040 296 19 09.
Of stuur en bericht via onderstaand formulier.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com