BOUWEN AAN STERKE MERKEN EN KRACHTIGE IDENTITEITEN

Positioneren en branden is een wezenlijk onderdeel van elke communicatieopdracht die wij invullen op basis van denkkracht en creativiteit.

Positionering als kerncompetentie
Elk communicatievraagstuk is in wezen een positioneringsopgave. Waar moet een organisatie, product, dienst of activiteit staan? Welke boodschap moet de ontvanger begrijpen en wat is de gewenste reactie die op deze boodschap moet volgen. Daarmee is positionering ook een, zo niet dé, kerncompetentie van de communicatiestrategen van Goed Werk.

Analyse en creatieve denkkracht
Goed Werk zoekt naar onderscheidend vermogen om dit vervolgens op de juiste wijze te vertalen in een krachtig communicatieconcept. Soms ligt dat onderscheidende vermogen aan de oppervlakte en sterk uittredend. In veel gevallen vraagt het echter om analyse en creatieve denkkracht om onderscheid te vinden dat door doelgroepen ook daadwerkelijk als zodanig wordt beleefd. Want niet alleen het DNA van een organisatie, product of dienst, is richtinggevend, ook een analyse van de doelgroepen is essentieel in positionering. Temeer daar onderscheid in onze mark(ten) met een groot aanbod aan min of meer gelijkwaardige, kwalitatief hoogwaardige producten en diensten voor die doelgroepen niet altijd waarneembaar zijn.

Dynamische positionering
De meeste bedrijven en organisaties die wij adviseren zijn actief in een dynamische omgeving. Dat betekent dat ook een positionering met die dynamiek mee moet gaan. Gevraagd en ongevraagd gaan wij periodiek na of de door ons ontwikkelde positionering nog steeds aansluit op de externe en interne omgeving of dat een aanscherping of koerswijziging aanpassingen noodzakelijk zijn.

Onderscheidende positioneringsconcepten
Vanuit denkkracht en als uitvloeisel van onze jarenlange ervaring in strategische advisering voor uiteenlopende opdrachtgevers in sectoren als (financiële) dienstverlening, overheid, zorg- en welzijn, industrie en het onderwijs, ontwikkelen wij onderscheidende positioneringsconcepten. Hiermee zetten wij bedrijven en organisaties krachtig in de markt waarmee zij een sterke marktpositie claimen.

Doordachte brandingstrategie
We onderhouden en bouwen de marktpositie uit op basis van een doordachte strategie van branding. Waarbij de term ‘merk’ niet alleen van toepassing is op een product, maar evengoed bijvoorbeeld een nieuwbouwproject, gemeente of onderwijsinstelling kan zijn.

Voor meer informatie of een bureaupresentatie neemt u contact op met Ton Geers: 040 296 19 09.
Of stuur en bericht via onderstaand formulier.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com