DE KRACHT VAN EEN DUURZAME RELATIE

Structureel managen van relaties met de omgeving, intern en extern: reputatie, identiteit en imago

Intern en extern
Goed Werk adviseert en begeleidt bedrijven en organsiaties als het gaat om het bouwen aan duurzame relaties met hun omgeving. Extern gericht, maar ook intern, naar de eigen organisatie en medewerkers toe. Die duurzaamheid komt dan ook tot stand binnen een tweetal spanningsvelden. Het gaat om de organisatie en haar externe relaties, doelgroepen, stakeholders, belanghebbenden en andere betrokkenen. Strategie, positionering en branding zijn hierbij de belangrijkste instrumenten om die relatie de juiste sturing te geven: het samenspel van identiteit en het gewenste imago. Intern gericht leidt ons advies tot een gezonde en constructieve relatie met medewerkers, tussen afdelingen of bijvoorbeeld diverse vestigingen binnen een onderneming.

Krachtige visuele identiteit en merkbeleving
De positie in de markt en het gewenste beeld bij doelgroepen voeden wij op basis van een sterke merkbeleving op basis van een krachtige visuele identiteit en marktbenadering. Een identiteit die overigens niet alleen naar buiten toe zijn waarde heeft, maar ook de cultuur binnen organisaties een gezicht geeft. Hiertoe ontwikkelen wij positioneringsconcepten waarmee we via een contentmarketingstrategie bouwen aan merken, reputaties en imago’s. Een structureel proces dat zich blijft ontwikkelen en vraagt om reflectie en bijsturing. Een organisatie staat immers nooit op zich, maar beweegt zich in de dynamiek van de wereld daaromheen. Een wereld die onderhevig is aan economisch maatschappelijke verschuivingen die direct en indirect van invloed zijn op de organisatie.

Strategisch communicatieplan
Daarom is corporate communicatie vooral ook een strategisch proces waarbij wij vanuit een integrale benadering communicatie inzetten om doelstellingen, intern en extern te bereiken. Hiervoor ontwikkelen wij een praktisch strategisch communicatieplan dat het meest effectieve pad beschrijft dat leidt tot het gewenste resultaat. Uiteraard vertaald naar media en middelen die invulling geven aan de contentstrategie die wij adviseren.

Voor meer informatie of een bureaupresentatie neemt u contact op met Ton Geers: 040 296 19 09.
Of stuur en bericht via onderstaand formulier.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com