CONTENTMARKETING. MENSEN HOUDEN VAN STERKE MERKEN

Content marketing is de logische evolutie van het vak van Goed Werk: positioneren, strategie bepalen en vertalen naar doelgerichte media en middelen. 

Overal en altijd
Het enorme arsenaal aan mediakanalen stelt tegenwoordig iedereen in staat om overal en altijd te ontvangen en te zenden: achter de computer, met een tablet op schoot, de telefoon in de hand. In de trein, thuis, op kantoor of in de wachtkamer. Tijdens werktijd en daarbuiten. Vooral online betekent dit dat er een wezenlijk verschil is als het gaat om de inhoud van de boodschap en hoe en wanneer deze wordt verzonden: relevante content, dat is de kern van content marketing. Een fantastische verfijning van ons vak dat elke organisatie, profit of non profit kansrijke mogelijkheden biedt.  

Relevant en interactief
Goed Werk heeft de creativiteit, kennis en ervaring om relevante content te ontwikkelen die wij op het juiste tijdstip, volgens de juiste frequentie en via het juiste kanaal naar de beoogde doelgroep brengen. Online en offline! Een belangrijk verschil met 'traditionele marketing' die vooral zendt in plaats van interactie aangaat. Zwart-wit gesteld, een verkoopverhaal wordt direct 'weggeklikt' of overgeslagen, informatie van toegevoegde wordt op prijs gesteld en gedeeld om uiteindelijk wel tot de gewenste doelgroepactie te leiden. Content marketing beperkt zich niet tot een sector of persona. We 'managen' inhoud' waardoor content marketing voor elke organisatie binnen elke markt van grote waarde is. Van commercieel gerichte organisaties tot het publieke domein, van branding tot het creëren van draagvlak.  

Gelaagdheid in informatie
De meerwaarde van content marketing is de gelaagdheid in informatie die wij aanbrengen en die er uiteindelijk toe leidt dat de doelstelling wordt bereikt: een product, dienst of merk wordt bijvoorbeeld als sympathiek en zinvol ervaren, de naamsbekendheid groeit, een merk wordt sterker. Ook voor een veranderingstraject of een beleidsbeslissing geldt dit. Dan draagt content marketing bijvoorbeeld bij aan draagvlak, betrokkenheid of acceptatie.

Altijd samenhangend 
We bieden een boodschap steeds vanuit een andere optiek en via een andere vorm aan. Niet versnipperd, maar juist in samenhang en inspelend op een duidelijke informatiebehoefte. Iemand op Facebook is voor heel andere informatie ontvankelijk als iemand die een website bezoekt, een krant openslaat of een seminar bijwoont. We maken gebruik van synergie van verschillende media, maar geeft inhoud middels specifieke en relevante content binnen het umfeld en de hoedanigheid van de doelgroep (prive of zakelijk).

Voor meer informatie of een bureaupresentatie neemt u contact op met Ton Geers: 040 296 19 09.
Of stuur en bericht via onderstaand formulier.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com