GEDREVEN VAKPROFESSIONALS MET MEER DAN 30 JAAR KENNIS EN ERVARING IN COMMUNICATIE

Communicatie is een vak, een specialisme dat vraagt om kennis, ervaring, beleving en bezieling. Factoren die het team van Goed Werk drijven.

 

 

GEDREVEN VAKPROFESSIONALS MET MEER DAN 30 JAAR KENNIS EN ERVARING IN COMMUNICATIE


Ton Geers
Ton Geers startte Goed Werk Communicatie in 1993 na een carriére bij diverse reclamebureaus in Eindhoven. Zijn expertise ligt bij een combinatie van strategische communicatieve advisering en het ontwikkelen van creatieve concepten. Daarbij wordt hij graag uitgedaagd door complexe vraagstukken. Altijd weer op zoek gaan naar de passende en functionele en vooral effectieve oplossing, resultaten gekenmerkt door oorspronkelijkheid, uniciteit.

Mirjam Saris
Mirjam Saris werkt al sinds 2000 als senior media designer bij Goed Werk Communicatie. Met een studie aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven en de kunstacademie in Maastricht achter haar kiezen is ze op creatief gebied absoluut onmisbaar. En dat werkt gelukkig twee kanten uit. Want ondanks dat ze haar grote liefde volgde naar Maarssen mogen wij haar nog dagelijks in Eindhoven verwelkomen. Als dat geen passie is.
 

Esther Hendriks-Kivits

Esther Hendriks-Kivits is accountmanager van Goed Werk. Esther kent het klappen van de zweep en de veranderingen in het vak. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring bij diverse reclamebureaus en als ondernemer. Naast het aanspreekpunt voor de meeste klanten zal ze de organisatie van communicatie op zich nemen. De klantbehoefte vertalen naar het juiste communicatiemiddel is wat ze het liefste doet. En de klant de service geven die ze van een reclamebureau mogen verwachten.

Schil van externe specialisten
Rondom de vaste kern heeft zich een vast netwerk van specialisten gevormd op het gebied van bijvoorbeeld fotografie en de technische realisatie van online media.

Contact
Wilt u kennis maken met het bureau en de mensen van Goed Werk Communicatie, neem dan contact met ons op: 040 296 19 09 of 06 201 31 601.

Voor meer informatie of een bureaupresentatie neemt u contact op met Ton Geers: 040 296 19 09.
Of stuur en bericht via onderstaand formulier.

Disciplines

Goed Werk Communicatie kent onder andere de volgende disciplines:
Corporate communicatie
Positionering en Branding
Content Marketing
Conceptontwikkeling
Design
Storytelling

Sectoren

Goed Werk Communicatie werkt voor de volgende sectoren:
Industrie
Onderwijs
Organisatie-advies
Overheid
Retail
Ruimtelijk- en stedenbouwkundig advies
Vastgoedontwikkeling
Woningcorporatie
Zakelijk-financiële dienstverlening
Zorg en welzijn
Goed Werk!

Goed Werk Communicatie bestaat uit een ervaren team van communicatie-strategen, adviseurs, conceptdenkers, creatieven, contentdevelopers en designers.

Talent

Talent mag zich altijd melden. Voor stage of free-lance. Stuur een email naar info@goedwerk.com

bel ons
Goed Werk Communicatie
Kennedy Business Centre
Kennedyplein 101
5611ZS Eindhoven

040 2961909
info@goedwerk.com